Како купити

Избор артикала

На врху сваке странице налази се падајући мени са категоријама артикала, кликом на жељену категорију отвориће Вам се нова страница са артиклима из одабране категорије. Са леве стране ове странице налазе се сви филтери, кликом на један или више филтера добићете жељени резултат филтрације. Уколико не знате којој категорији припада артикал који Вас интересује, можете искористити поље за претрагу које се налази у врху сваке странице са десне стране. У поље можете укуцати шифру артикла, назив артикла, намену (нпр. баскет, фудбал и сл.), назив колекције и сл. Уколико сте излистали групу артикала која Вас интересује, додатне информације о конкретном артиклу можете видети кликом на фотографију артикла. Избором жељене величине артикал можете ставтити у корпу клилком на дугме Купите.

Садржај корпе

Садржај ваше корпе можете погледати у сваком тренутку кликом на сличицу корпе са десне стране сваке странице. Артикле можете уностити у корпу све док не наручите све што желите. Артикле које сте унели у корпу можете избацити појединачно кликом на линк Избаците из корпе.

Поручивање артикала из корпе

Да бисте поручили артикле унете у корпу потребно је да кликнете на дугме Прихватам. Након ове операције стићиће Вам потврдни емаил, на адресу коју сте оставили приликом регистрације на сајт. Уколико нисте регистровани неопходно је да се региструјете или обавите куповину без регистрације, попуњавањем свих неопходних података:

Име и презиме

Емаил и контакт телефон

Место и поштански број

Улицу и број

Одабир начина плаћања

У могућности сте да одаберете:

– плаћање поузећем готовински у тренутку испоруке

– платним путем PAYPAL-a

Завршетак поручивања

Кликом на дугме Прихватам, приказаће Вам се обавештење о успешно послатој поруџбини. На емаил адресу коју сте оставили приликом попуњавања формулара ускоро ћемо Вам послати потврду за поручене артикле, а након обраде поруџбине добићете све накнадне информације на емаил адресу.